Eleccions abans de l’estiu

José Montilla

Tot govern vol acabar el seu mandat. És lògic i legítim que el president Montilla vulgui esperar fins als vols de Tots Sants.

Amb les enquestes a la mà, voldrà ajornar al màxim la crida a les urnes. El mateix han de pensar els dos socis de govern. Per contra, CiU i el PP pressionen perquè es facin abans de l’estiu. El meu parer és que millor que es convoquin al mes de juny. Primer, perquè al setembre hi podria haver ja un nou govern, o la repetició del actual. Segon, perquè l’obra de govern ja està pràcticament feta. I tercer, per no esperar fins a l’any 2011 per tenir un nou govern. Crec que és el que li convindria al país.

Article publicat al diari Avui el 18 de març de 2010

  1 comentario por “Eleccions abans de l’estiu

  1. Sr.Foix: El meu parer és que l’èxit polític és per tots aquells que perceben les necessitats públiques i socials i saben satisfer-les. Avui per avui aquestes necessitats son evidents…

Comentarios cerrados.