Les escapades d’Hollande són còmiques

La revista Closer ha destapat l'affaire

La revista Closer ha destapat l’affaire

Una mirada als petits detalls de la política ens mostra situacions còmiques. La política en té molt de petites coses divertides que són la venjança de la gent que veu com, a vegades, els reis van despullats. Mai millor dit.

El que passa a la vida privada dels polítics francesos no té interès, diuen. Però tothom parla del poc interès que tenen els francesos sobre les escapades nocturnes del president Hollande al niu amorós de l’actriu Julie Gayet.

La premsa anglosaxona tira sempre pel dret i arriba fins a les entranyes més íntimes dels polítics enganxats en un tema de faldilles. Els presidents francesos han convertit en tradició el tenir braços alternatius que els consolin en les tristes nits del poder. Des de Giscard D’Estaign fins a Hollande s’han sabut tard o d’hora totes les derives amoroses dels presidents de la República escapant per portes falses i burlant la seguretat presidencial fins trobar el racó secret.

François Hollande ha estat imaginatiu. S’ha posat una gavardina, un casc de motorista, ha pujat a un scooter Piaggio de tres rodes per arribar a un domicili no gens lluny de l’Elisi. A la matinada, amb la mateixa gavardina, un casc integral Dexter damunt del cap, sense corretges, ha tornat per una porta falsa a l’Elisi i ha continuat el dia. Això no interessa als francesos que tenen una gran estima per la vida privada. Però a París no es parla d’altra cosa.

Ara se sap que l’amagatall amorós de Hollande pertany a un tenebrós personatge relacionat amb la màfia corsa. El ministre del Interior, Manel Valls, ha remarcat que la seguretat del president no s’ha posat en perill. Però no és tracta de seguretat sinó del sentit del ridícul. L’osamenta del general De Gaulle es remou a la tomba de Colombey.

Segurament, no ha estat afectada la seguretat presidencial. El que s’ha demostrat és que, tot plegat, Hollande ho ha fet com si fos un aficionat. Ha fet el ridícul. La seva parella oficial, Valérie Trierweiler, ha quedat tan colpejada per les informacions que està ingressada en un hospital amb el diagnòstic de depressió. Tot aquest episodi es una certa metàfora de la França que molt sovint entra en depressió.

  18 comentarios por “Les escapades d’Hollande són còmiques

  1. Em sembla que el Sr.Hollande te poca feina.
    Decepcionant com a persona i com a President.

  2. 11 de Gener 2014

    Ai dels que s’escandalizen!

    Hollande ha passat a les portades dels mitjants: Oh té una amant!! i s’escandalitzen, no tant per si té o o té una amant, sinó per vulnerar la seva privacitat
    Ah peró encara donem valor a la privacitat?.
    Perqué no som sincers avui que tots els armaris están oberts i està ben vist sortir de l’armari?.
    El que no està ben vist i fins i tot fa somriure parlar-ne es el Pudor :”aversió de l’ànim envers alló que pot ofendre la decència” es llegeix en el diccionari.
    Per tant, no ens escandalitzem, ja que si pel camí hem perdut el pudor pel camí hi hem deixat la privacitat.I quan es perd el sentit del pudor hom o surt de l’armari o n’hi fan sortir.
    Joan Martorell i Barberà
    Carretera deTerrassa 30
    08230MATADEPERA
    Telf 937870535
    DNI 39054045E

  3. QUINA PENA !!!….tot i que….que voleu !!…he rigut com fa temps que no reia….sembla un guió d’en Peter Sellers.

    Fer riure amb els temps que corren….m’ho puc agafar com un servei social….d’aixecament de la moral.

  4. Sr. Foix:
    Darrerament els politics es desqualifiquen sols amb les seves actuacions.
    Tot un president de la República Francesa creu que en l’era de la informació amb un casc pot amagar els seus impulsos de bragueta.
    Sincerament creia al Sr. Hollande molt més intel·ligent.

    I a la seva senyora o companya no puc més que dir-li «innocent».
    No sabia el que tenia a casa i/o en el seu llit que li feia el salt,…

    Una altra cosa és fins on pot arribar la premsa lliure tan necessària per a la democràcia, i on comença la vida privada d’un servidor públic.
    Un tema aquest sens dubte per debatre.

  5. Sr.Foix : Recordo que fa anys algu deia: » La jodienda no tiene enmienda. »

    Penso que el mes greu, es la infidelitat de la parella. I aixo ens fa pensar que Hollande, es també, molt capaç d’enganyar a n’els ciutadans fidels i els no fidels a ell.

  6. Y a proposito de imbeciles, el premio nobel de la paz 2009 (que sarcasmo xD) ha elogiado el liderazgo de Rajoy. Tela.

    Añadamos por la cosa de la paridad a madame lagarde que ha elogiado el gran trabajo de marianico.

    Estamos aviados.

  7. Y este pollo tenia que pensar en lo mejor para Francia y los franceses?
    Por favor… estamos en manos de payasos reprimidos, ridiculos y directamente imbeciles.

  8. Demà veurem com resol el ridícul.Tot això sòna a política del segle passat,tal com la francesa,amb uns ciutadans cada vegada més emprenyats amb com es comporten,en aquest cas els socialistes,devant la crisi.
    Tot i que les mesures són més socials que aquí,tanmateix el francés mitjá n´està fart de les prerrogatives de la classe política,com l´afer del senador Dassault sobre la compra de vots posa de nou d´actualitat

  9. Chesterton: «el primer deber del hombre enamorado es ponerse en ridiculo»

    No hay que pasarse con el gran Hollande, tiene buen gusto y hacer el burro forma parte de la vida.

Comentarios cerrados.