4 comentarios por “Tantas mesas como haga falta

  1. Jo sóc llicenciada en Filosofia i en el seu moment vaig tenir que llegir El Príncep de Maquiavel, Sr. Foix si diu que Sánchez s’assembla a ell ( el príncep ) anem fatal, crec que la gent en parla i no l’ha llegit pero Maquiavel deia que el Príncep deu escarmanentar al que se li oposi, penjant-lo en una plaça i obert pel mig per a que tot el poble tingui por i no es reveli. Si agafa el llibre i el llegieix ho veurà. Sé que des de alguna universitat a la carrera de Política es proposa com a lectura i com a exemple… no ho entenc, el príncep ha d’atemoritzar la gent? Bé, avui en dia em sembla que hi ha poc esperit crític i tot ens sembla bé si ho diu una autoritat clàssica o si el llibre està ben escrit encara que faci proposicions que parteixin de l’error o la immoralitat. La gent sol parlar-ne per lo que han sentit dir, sense contrastar o aprofundir o llegir per poder tenir un criteri propi.

    • Anna Maria jo també l´he llegit i es tal com dius.
      El Princep es un malvat, nimes ni menys.
      També es podrie calificar com amoral.

  2. El que no fa avui el ésser humà es practicar la conversa.Conversar es entendra al altre i escoltar lo,encara que sigui de diferent opinió respectant el diàleg obert sensa extremismas

Comentarios cerrados.